Företaget
Sköldens Industri AB startades i början på sjuttiotalet i Malmköping med ett cykelrenoveringsavtal åt försvaret som vi snart utökade med att renovera tält, stridsbälten, ryggsäckar, högvaktsutrustning mm.

1982 startade vi ett samarbete med landstinget för att reparera och rekonditionera hjälpmedel. Vi tillverkar också en hel del specialanpassade hjälpmedel och har genom åren skaffat oss stor kunskap på hjälpmedelsteknik.

I dag jobbar vi mest med företag men även mot den civila markanden. Funktionella och genomtänkta produkter i hög kvalité genom sömnad och HF-svetsning. Exempel: Huvar, specialväderskydd, poolskydd, båttäckningar, båtinredningar, kapell till både båt och släp samt olika sydda produkter som används inom tillverkningsindustrin.

Våra målgrupper är:

Myndigheter, landsting, kommuner, försvaret
Containerförtält, specialväderskydd, huvar, arenautrustning, hjälpmedelanpassningar, bergrumsinklädningar, tandläkarstolar, mm

Företag
Skyddshuvar, draperier, specialskydd, draperier, transportskyddslösningar, banderoller mm

Privatpersoner
Båtinredningar, kapell till båt och släp, väderskydd, poolskydd, vintertäckningar, mm

Utrustning
HF-svetsar, kraftfulla specialsymaskiner, digital värmetrådssvets för PP och PE-plaster

Särskild kompetens och styrka
Utbildade i Hjälpmedelsteknik för att utföra hjälpmedelsanpassningar. Högt materialkunnande speciellt på olika dukars förmåga att klara yttre krav men även stor rutin på att få olika skydd funktionella. Personal med gedigen och hög hantverkskompetens som även kontinuerligt jobbar på att utveckla metoder och utförande.